Beschrijving

Aan de rand van het landelijke dorp Herpt staat deze ruime "Villa - Landhuis" met veel mogelijkheden. Ook het historische vestingstadje Heusden is slechts op een steenworp afstand gelegen. De woning staat op een groot perceel met veel extra's, o.a. een verdiepte garage met ruimte voor meerdere auto's en een groot zwembad. Aansluitend meerdere bijgebouwen zoals diverse paardenstallen, overkapping/carport en werkruimten. Dit alles op een groot perceel van 11.780 m2, thans grotendeels als weiland in gebruik.
Het bestemmingsplan staat het houden van meerdere paarden toe, terwijl op kleine schaal mogelijkheden bestaan voor productie gebonden detailhandel en zelfs kleinschalig kamperen zou kunnen. Uiteraard is een aan huis gebonden beroep of bedrijf ook mogelijk.

Indeling

Entree/hal met toegang tot de grote woonkamer met open keuken en trapopgang naar de eerste verdieping, gang met toegang tot de wasruimte, kantoor en drie slaapkamers, verder diverse gebruiksruimten met o.a. nog een badkamer en werkruimte.
Op de eerste verdieping een grote slaapkamer met badkamer.
Verder nog de bijgebouwen, waaronder paardenstallen.

Bijzonderheden

Groot zwembad
Veel parkeerruimte op eigen terrein
Weiland

Kenmerken