W.O.Z. Aanslag

In het begin van ieder jaar valt hij op de deurmat, de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt men onroerendezaak-, inkomsten-, erf-, waterschaps- en mogelijk ook vennootschapsbelasting.

In veel gevallen is de WOZ-waarde door de gemeente te hoog vastgesteld of zijn er bijzondere omstandigheden die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen.

Makelaardij Nieuwkerk is samen met het landelijk opererende WOZ-Consultants gespecialiseerd in het verlagen van de door de gemeente bepaalde WOZ-waarden.

Als gevolg hiervan betaalt men als eigenaar al snel honderden euro’s per jaar minder belasting. Voor eigenaren van grote en middelgrote bedrijven gaat dit als snel om duizenden euro’s per jaar.

Een WOZ-bezwaarprocedure voor uw eigen woning is geheel GRATIS. Voor bedrijfspanden en overige objecten geldt het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u alleen 25% excl. BTW van het gerealiseerde voordeel op de gemeentelijke belastingen betaalt als de WOZ-waarde naar beneden wordt bijgesteld. 

Direct uw WOZ-waarde door ons op juistheid laten beoordelen? Klik dan op deze link het online intakeformulier en meld uw pand online aan. Of stuur een kopie van het aanslagbiljet per e-mail aan mij toe.

Kijkt u voor meer informatie over de werkwijze op www.wozconsultants.nl

Laatste nieuws